НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Пенка Мукаетова -WEgate иницијатива за намалување на предизвиците и креирање на подобри решенија

Пенка Мукаетова -WEgate иницијатива за намалување на предизвиците и креирање на подобри решенија


National Platform for Women Entrepreneurship
 во соработка со најголемата ЕУ иницијатива за поддршка на жените претприемачи – WEgate спроведува истражување на потребите на жените претприемачи во Европа.

Драги претприемачки, Ве повикувам да се приклучите кон пополнување на оваа анкета и заеднички со жените претприемачи од другите европски земји да придонесеме кон намалувањето на предизвиците со кои се соочуваме во нашето работење како и кон креирањето на подобри решенија за раст и развој на нашите бизниси: https://rb.gy/qflzx

За насоките и можностите да се приклучите, oд видеото со Пенка Мукаетова, генерален менаџер на КОНСАЛТИНГ ИНТЕР ГРУП !

PENKA Mukaetova-ВИДЕО

 

Проектот е имплементиран од: