Денеска беше потпишана Декларацијата за подршка и развој на женското претприемништво во Општина Ранковце

Денеска во рамки на проширување на активностите на локално ниво, во организација на Координаторката на НПЖП, Дивна Јанкова, во Североисточниот плански регион беше потпишана Декларација за развој и подршка на женското претприемништво во Општина Ранковце. На средбата на тимот на Националната платформа:  претседателката Валентина Дисоска, … Continue reading Денеска беше потпишана Декларацијата за подршка и развој на женското претприемништво во Општина Ранковце