НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Записник – Основање на НПЖП

Записникот од основањето на Националната Платформа за Женско Претприемништво може да го погледнете на следниот линк


Проектот е имплементиран од: