НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Контакт   

  Tелефон: +389 2 3140703
  Мејл: [email protected]
  Адреса: Христо Татарчев 25, 1/3 1000 Скопје
  Телефон: +389 2 3108 891
  Мејл: [email protected]
  16та Македонска Бригада 13б, 1000 Скопје
  Телефон: + 389 2 3091 440
  Мејл: info @ chamber.mk
  Црвена Скопска Општина 10, 1000 Скопје

   

   

  Телефон: + 389 2 3050646
  Мејл: [email protected]
  Гиго Михајловски 4 1/1,
  1000 Скопје

  Проектот е имплементиран од: