НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Записник – Совет на НПЖП

Записникот од потпишување на меморандум за соработка и пристапување кон Советот на Националната платформа за женско претприемништвоод  може да го погледнете на следниот линк


Проектот е имплементиран од: