НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

WE RADIO – „ЖЕНИТЕ ЗБОРУВААТ “- Радио подкаст на Националната платформа за женско претприемништво – епизода со Данче Чакаровска, адвокат

WE RADIO – „ЖЕНИТЕ ЗБОРУВААТ “- Радио подкаст на Националната платформа за женско претприемништво – епизода со Данче Чакаровска, адвокат

Адвокатската канцеларија Чакаровски постои од  2005 година. Има осум вработени и се развива  како семеен бизнис. Специјалност и е деловно и корпоративно работење на  компании, но работи и во сите сфери на деловното и корпоративно работење и застапување.

Приватно, Данче Чакаровска  има прекрасно семејство, кое е подршка едни на други и каде двајцата синови се правници. Дамјан, постариот веќе три години работи во канцеларија, магистрирал во Шведска но се вратил да биде дел од семејниот бизнис. Тоа што ја карактеризира Данче е грижата за физичкото и менталното здравје, органската и сирова храна и се приоритет, спортува, вози  велосипед, применува ментална јога и источна филозофија.

Дружењето е неопходно  за Данче и смета дека само со социјален живот, дружба со пријатели и духовно работење на себе, можеш да бидеш целосна личност.

Проектот е имплементиран од: