НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

МЕДИУМИТЕ ЗА НАС-ПОТПИШУВАЊЕ НА МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА МЕЃУ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЕКОНОМИЈА И НАЦИОНАЛНАТА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

МЕДИУМИТЕ ЗА НАС-ПОТПИШУВАЊЕ НА МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА МЕЃУ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЕКОНОМИЈА И НАЦИОНАЛНАТА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Министерот за економија Крешник Бектеши, денеска 07.10.2021 , потпиша Меморандум за соработка со претседателката на Националната платфрома за женско претприемништво Валентина Дисоска.

Проектот е имплементиран од: