НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

ВАЛЕНТИНА ДИСОСКА ЗА „УТРИНСКИ БРИФИНГ“-Жените подомаќински ги водат бизнисите и треба да имаат поголем пристап до фондовите

ВАЛЕНТИНА ДИСОСКА ЗА „УТРИНСКИ БРИФИНГ“-Жените подомаќински ги водат бизнисите и треба да имаат поголем пристап до фондовите

На гостувањето во емисијата Утрински брифинг , ,  претседателката на Националната платформа за женско претприемништво и претседател на Здружението на бизнис жени, Валентина Дисоска,говореше за сите актуелни состојби во сферата на женското претприемништво, за подготовките на престојниот Самит за женско претприемништво што ќе се одржи во Скопје на 18 и 19 ноември и за други тековни активности. 

Проектот е имплементиран од: