НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Прв Самит за женско претприемништво 2021

Прв Самит за женско претприемништво 2021

Првиот Самит за женско претприемништво што на 18 и 19 ноември се одржа во Скопје во организација на Националната платформа за женско претприемништво го проследија голем дел на медиуми кај нас.

 

 

Доделени награди на Самитот за женско претприемништво 2021 - Независен  Весник

 

 

Проектот е имплементиран од: