НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Националната платформа за женско претприемништво денеска беше претставена на регионален настан

Националната платформа за женско претприемништво денеска беше претставена на регионален настан

Денеска на Регионалниот онлајн настан за Женско претприемништво SHE LEADS, претседателката на Националната платформа за женско претприемништво Валентина Дисоска, учествуваше со презентација на Платформата нејзините обврски и иднина , како и за состојбите во женското претприемништво и решавањето на  предизвиците во Северна Македонија.

На овој настан посветен на економското јакнење на жената и напорите да се промени нејзината улога во бизнис светот учествуваа сите земји од регионот.

 

 

 

 

Проектот е имплементиран од: