НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Јавен повик за СТАРТАПИ – Придобивки од вклучување во програмата

Јавен повик за СТАРТАПИ – Придобивки од вклучување во програмата

OPEN CALLReach Incubator EDI – European Data Incubator, го отвори новиот Повик за #data Стартапи- ПРИДОБИВКИ ОД ВКЛУЧУВАЊЕ ВО ПРОГРАМАТА.

За подобро запознавање со програмата организира и Вебинар на кој ќе добиете шанса да научите повеќе како и да поставите повеќе прашања. За учество на Вебинарот можете да се егистрирате  на следниот линк  https://bit.ly/3oCSn5f.

https://bit.ly/3zRdvss#funding#startups#coaching#business#data#mentoring#webinar

Крајниот рок за пријавување е  22 февруари  со 17 часот. Повеќе инфо на https://bit.ly/3y6dGPB!

Проектот е имплементиран од: