НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Мобилната апликација WE Assistant достапна на Play Store- Со еден клик до најновите информации

Мобилната апликација WE Assistant достапна на Play Store- Со еден клик до најновите информации

Преземи WE Assistant Android мобилна апликација

 

Мобилната апликација We Assistant  на Националната платформа за женско претприемништво веќе ја има и на Play store платформата. На овој начин станува достапна за сите корисници, на наједноставен начин, со еден клик да дојдат до сите информации од Националната платформа. 

На оваа мобилна апликација ќе бидат поставени најинтересните содржини од Платфромата www.weplatform.mk  и од Платформата на www.weradio.mk.

Проектот е имплементиран од: