НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Тајната на успехот со Наиле Елези- НЛП МАСТЕР ТРЕНЕР за личен и професионален развој

Тајната на успехот со Наиле Елези- НЛП МАСТЕР ТРЕНЕР за личен и професионален развој

Оваа епизода од серијалот подкасти во рамки на проектот „Национална платформа за женско претприемништво“ е посветена на Наиле Елези НЛП МАСТЕР, тренер за личен и професионален развој. Секогаш работењето на она што се сака доведува до успех и покрај многуте предизвици е главното мото на ова креативна жена и храбра претприемачка.

Погледнете ја видео приказната.

Проектот е имплементиран од: