НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Повик до жени од светот на претприемништвото за учество на ЕXPO 2020 во Дубаи на 25 март

Повик до жени од светот на претприемништвото за учество на ЕXPO 2020 во Дубаи на 25 март

Како членка на WEP,  Здружението на бизнис жени на Македонија, доби Покана и можност да учествува со своја претставничка на Трибината во рамки на Експо 2020 во Дубаи на 25.03.2022 година. Тема на овој настан ќе биде

“Одржливата економија низ објективот на жените претприемачки“ (Sustainable economy through the lense of female entrepreneurs), за што претприемачката ќе може да се вклучи  и со свое експозе како спикер.

Трибината ќе се одржи на 25 март 2022 година (петок) од 15 до 19 часот во Шведскиот павиљон на ЕКСПО 2020 во Дубаи.

Комплетните Трошоците за настанот  и учеството,  жената претприемач кандидат од Здружението на бизнис жени, ќе ги сноси сама.  

 За повеќе инфо пишете на следнава меил адреса: [email protected]

 

Проектот е имплементиран од: