НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Macedonia 2025 – САМИТ ОД 17-19 МАЈ во Скопје

Macedonia 2025 – САМИТ ОД 17-19 МАЈ во Скопје

Од 17 до 19 мај во хотел Мериот во Скопје ќе се одржи Самит на Macedonia 2025.

Самитот Македонија2025 е врвен регионален собир кој служи како платформа за споделување знаење, поврзување на организации и инспирација за промени во Југоисточна Европа, а ќе се одржи од 18 до 19 мај 2022 година во хотел Мериот. На 17 мај во 18:00 часот, Македонија 2025 ќе организира и ВИП вечера за вмрежување.

Овогодинешниот Самит ќе се фокусира на регионални и глобални теми, вклучително и дигитализацијата, жените во STEM и иднината на работата.

Карти за Самитот може да се купат на следниот линк: https://www.karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=4206

Aгендата на Самитот може да ја погледнете тука file:///C:/Users/info/Downloads/Macedonia2025%20Summit%20Agenda%202022.docx.pdf

Проектот е имплементиран од: