НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Поволни кредитни линии од Развојна банка за обновливи извори на енергија во енергетска криза

Поволни кредитни линии од Развојна банка за обновливи извори на енергија во енергетска криза

Развојната банка деновиве објави нови кредитни линии наменети за обновливи извори на енергија и енергетска криза.

 

Повиците може да ги видите на следните линкови:

https://www.mbdp.com.mk/mk/kreditiranje/obrtni-sredstva-energensi-bu

https://www.mbdp.com.mk/mk/kreditiranje/ee-i-oie

Проектот е имплементиран од: