НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

ИЗЈАВА НА СТЕФАН ОРОЗОВИЌ -НАЦИОНАЛНА ФЕДЕРАЦИЈА НА ФАРМЕРИ – РАБОТНА ГРУПА “ПРИСТАП ДО ФИНАНСИИ“

Проектот е имплементиран од: