НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

NEWSLETTER #4 – ИНСПИРАТИВНА ИДНИНА ЗА ЖЕНСКОТО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

NEWSLETTER #4 – ИНСПИРАТИВНА ИДНИНА ЗА ЖЕНСКОТО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Почитувани  членови, соработници и подржувачи на Националната платформа за женско претприемништво, еве не во деновите кога го заокружуваме работењето на нашата и ваша Платформа за 2022 година, која по многу нешта беше значајна и создаде основа за понатамошно работење  и остварување на сите зацртани цели и задачи.

Остварените  цели се навистина  значајни и Тимот на Националната платформа заедно со сите членови им заблагодарува на сите подржувачи, институционални и индивидуални, кои  помогнаа и помагаат на Националната платформа за женско претприемништво, проект помогнат од Европската Унија.

 

За да не следите, и дознаете кои се нашите активности на почетокот на 2023 година ги ставивме во функција:

-Порталот на Платформата-https://www.weplatform.mk , кој ги следи сите значајни активности, навремено информира а воедно и едуцира

-Социјални медиуми:

Facebooк-https://www.facebook.com/NPWENationalplatformforwomenentrepreneurship

Instagram/https://www.instagram.com/npwe_platform/ 

Linkedin / https://www.linkedin.com/company/77856901/admin/ )

 

Можете да ги следите нашите радио подкасти со жени претприемачки, и оние од невладиниот и јавниот сектор што го подржуваат женското претприемништво на единственото www.weradio.mk  

 

Доколку сакате да ги следите видео подкастите ,тоа може да го направите на нашиот Youtube  канал  „Тајната на успехот“- https://www.youtube.com/channel/UC3RFStT7eH4_tyzb3VrlimQ

 

Преземете WE Assistant мобилна апликција на Google Play Store или на Apple App Store.

За сите активности на Националната Платформа  во овој шестмесечен период, можете да прочитате во нашиот  Newsletter #4 !

Проектот е имплементиран од: