НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Western Balkans Women Entrepreneurs of the Year 2022

Western Balkans Women Entrepreneurs of the Year 2022

Имаме одлични вести да споделиме со вас, отворен е повик за избор на Western Balkans Women Entrepreneurs of the Year 2022 https://www.rcc.int/pages/165/western-balkans-women-entrepreneurs-of-the-year-2022 каде што може да се пријавите вие или да номинирате некоја жена во различните категории кои се предложени.

 

The RCC will select 6 (six) women entrepreneurs to be presented with the Western Balkans Women Entrepreneur of the Year recognition in 6 categories:

 

  • Green Woman Entrepreneur
  • Creative Woman Entrepreneur
  • Travel and Hospitality Woman Entrepreneur
  • Roma Woman Entrepreneur
  • Startup Woman Entrepreneur
  • Young Woman Entrepreneur

 

Погледнете ги сите информации на линкот погоре и учествувајте во изборот!

Проектот е имплементиран од: