НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

NEWSLETTER #5 – Хабови, локални акции, студиски посети

NEWSLETTER #5 – Хабови, локални акции, студиски посети

Почитувани членови, соработници и поддржувачи на Националната платформа за женско претприемништво, Во продолжение прочитајте што се Националната платформа работеше во текот на изминатите 6 месеци. Локални хабови, студиска посета, локални акции се само дел од активностите на кои тимот на НПЖП работеше во изминатиот период.

 

За да не следите, и дознаете повеќе за Платформата посетете ги:

-Порталот на Платформата-https://www.weplatform.mk

-Социјални медиуми:

Facebooк-https://www.facebook.com/NPWENationalplatformforwomenentrepreneurship

Instagram/https://www.instagram.com/npwe_platform/ 

Linkedin / https://www.linkedin.com/company/77856901/admin/ )

 

Радио подкасти www.weradio.mk  

 

Видео подкасти https://www.youtube.com/channel/UC3RFStT7eH4_tyzb3VrlimQ

 

Преземете WE Assistant мобилна апликција на Google Play Store или на Apple App Store.

 

Петтиот билтен на проектот можете да го преземете на следниот линк

Проектот е имплементиран од: