НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

WE Assistant

 

 

 

We Assistant – Апликација која ке ги споделува сите релевантни активности поврзани со женско претприемништво, а ќе биде изработена во рамките на проектот

Проектот е имплементиран од: