НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

We Radio – „Жените зборуваат “, радио подкаст на Националната платформа за Женско претприемништво – епизода со Ирина Тошева, моден дизајнер

We Radio – „Жените зборуваат “, радио подкаст на Националната платформа за Женско претприемништво – епизода со Ирина Тошева, моден дизајнер

Ирина Тошева

Ирина Тошева, моден дизајнер. Дипломски студии во Скопје а магистерски за моден дизајн во Фиренца, Италија. Учествувала на модни ревии во Нови Сад, Софија, Лондон, Љубљана, во Дизедлорф, модна недела во Рига и редовен учесник на Скопската модна недела.

Сака миленици и покрај нејзините две домашни помага на улични, вдомува и се грижи за нив. Во моментов подготвува колекција токму за нив, Мини Ирина Тошева.

Погледнете ја епизодата на сследниот линк:

ЕПИЗОДА 01- ИРИНА ТОШЕВА

Проектот е имплементиран од: