НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

WE RADIO – „ЖЕНИТЕ ЗБОРУВААТ “- Радио подкаст на Националната платформа за женско претприемништво – епизода со ЕМИЛИЈА АНДОНОВА, ОД НЕВЛАДИНИОТ СЕКТОР

WE RADIO – „ЖЕНИТЕ ЗБОРУВААТ “- Радио подкаст на Националната платформа за женско претприемништво – епизода со ЕМИЛИЈА АНДОНОВА, ОД НЕВЛАДИНИОТ СЕКТОР

 

Емилија Андонова, политиколог. Во досегашната професионална ориентираност  работела во невладиниот сектор, родова еднаквост, женско претприемништво и пристап до финансии.  Работи во Фондација за менаџмент и индустриско истражување –МИР,  како проектен менаџер.

Поборник е за еднакви права, ентузијаст за промени и вечито позитивист дека нештата се случуваат баш како што треба да бидат.  Приватно најмногу ја  релаксираат,  планинарењето и медитацијата  која и дава простор за  самоанализа. Обожава патувања и откривање на нови места и опуштање со добра музика, книга или филм.

Проектот е имплементиран од: