НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

NEWSLETTER #2 – Национална платформа за женско претприемништво- НОВИ ПЕРСПЕКТИВИ

NEWSLETTER #2 – Национална платформа за женско претприемништво- НОВИ ПЕРСПЕКТИВИ

Почитувани  членови, соработници и подржувачи на Националната платформа за женско претприемништво, еве не во деновите кога го заокружуваме работењето на нашата и ваша Платформа за првата година, која по многу нешта беше значајна и што е најважно создаде основа за понатамошно работење  и остварување на сите зацртани цели и задачи, чекорејќи храбро кон остварување на главната цел а тоа е “Подобри услови за развој и функционирање на женското претприемништво “.

Остварените  цели се значајни и навистина Тимот на Националната платформа заедно со сите членови им заблагодарува на сите подржувачи, институционални и индивидуални, кои  подадоа рака, заедно да ги постават основите на Националната платформа за женско претприемништво, проект помогнат од Европската Унија.

 

За да не следите, и знаете кои се нашите активности на почетокот на второто шестомесечје од оваа година ги ставивме во функција:

-Порталот на Платформата-https://www.weplatform.mk , кој ги следи сите значајни активности, навремено информира а воедно ги освоивме -Социјални медиуми:

Facebooк-https://www.facebook.com/NPWENationalplatformforwomenentrepreneurship

Instagram/https://www.instagram.com/npwe_platform/ 

Linkedin / https://www.linkedin.com/company/77856901/admin/ )

 

Можете да ги следите нашите радио подкасти со жени претприемачки, и оние од невладиниот и јавниот сектор што го подржуваат женското претприемништво на единственото www.weradio.mk  

 

Доколку сакате да ги следите видео подкастите ,тоа може да го направите на нашиот yutube  канал  „Тајната на успехот“- https://www.youtube.com/channel/UC3RFStT7eH4_tyzb3VrlimQ

 

 

Станавме многу видливи и присутни во медиумскиот простор, со што и целокупната работа на НПЖП добива секој ден се поголемо значење во јавноста. 

 

За сите активности на Националната Платформа  во овој шестмесечен период, можете да прочитате во нашиот  Newsletter #2 !

 

Преземи Билтен: https://weplatform.mk/wp-content/uploads/2021/12/PUBLISH-_Newsletter-2.pdf

Проектот е имплементиран од: