НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

OТВОРЕН ПОВИК ЗА NOW SPRINT ACCELERATOR ЗА СИТЕ СТАРТАП КОМПАНИИ

OТВОРЕН ПОВИК ЗА NOW SPRINT ACCELERATOR ЗА СИТЕ СТАРТАП КОМПАНИИ

На отворениот повик за NOW SPRINT ACCELERATOR кој го организира Turkey  Now Sprint Accelerator, со менторите Patrick Bosteel и Neşen Yücel , можат да се пријават сите стартапи од Македонија. Програмата е бесплатна а услов е стартапот да е регистрирано правно лице, да има продукт, добар тим и желба да научи како да го развива својот бизнис.

Со ова на сите Ви се дава можност да проверите дали вашата идеја е остварлива или не и затоа добро е да не се откажете. Отворениот повик на Now Sprint Accelerator за почетни стартапи (early stage startups) има за цел да Ве соочи со реалноста за да можете да направите 3 работи: креирање на дизајн, модел Pivot идеја, пазар или  заедно двата бизнис модели .

Краткото резиме со Вашата бизнис идеја испратете го на следниот меил : [email protected] или на https://share.hsforms.com/1incMWZZwTl-9W8yyr4-YUQ2fjri.

Селектираните идеи ќе бидат контактирани и продолжуваат во акцелераторската програма беспалтно.

Краен рок за апликација 02.02.2022 година

Проектот е имплементиран од: