НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Бидете во тек со најновите информации од Националната платформа преку апликацијата – We Assistant

Бидете во тек со најновите информации од Националната платформа преку апликацијата – We Assistant

Мобилната апликација We Assistant  на Националната платформа за женско претприемништво која е достапна на  Play store платформата е достапна за сите корисници, на наједноставен начин, со еден клик да дојдат до сите информации од Националната платформа. 

На мобилната апликација постојано се поставуваат нови содржини од Платфромата www.weplatform.mk  и од Платформата на www.weradio.mk, како и информации од новините во женското претприемништво, интересни успешни бизнис приказни како и активностите на Платформата на локално ниво.

Проектот е имплементиран од: