НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Преку App Store до Мобилната апликација We Assistant – Бидете секогаш во тек со најновите настани од женското претприемништво

Преку App Store до Мобилната апликација We Assistant – Бидете секогаш во тек со најновите настани од женското претприемништво

Преземи WE Assistant IOS мобилна апликација

 

Мобилната апликација We Assistant на Националната платформа за женско претприемништво можете да ја симнете на Apple App Store платформата. На овој начин можете да бидете во тек со сите настани и да ги следите сите информации поврзани со женското претприемништво преку Националната Платформа. Сите корисници, на наједноставен начин, со еден клик можат да дојдат до сите најнови информации.

На мобилната апликација постојано се поставуваат нови содржини од Платфромата www.weplatform.mk  и од Платформата на www.weradio.mk, како и информации од новините во женското претприемништво, интересни успешни бизнис приказни како и активностите на Платформата на локално ниво.

 

Проектот е имплементиран од: