НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Регионален форум во скопскиот плански регион – “Дигитална трансформација и нови можности за женско претприемништво”

Регионален форум во скопскиот плански регион – “Дигитална трансформација и нови можности за женско претприемништво”

Регионалниот форум “Дигитална трансформација и нови можности за женско претприемништво”  ќе се одржи во Скопје во хотел  “Double Tree by Hilton” на 15.06.2022 (среда) со почеток во 12ч.

Во следниот линк може да ја погледнете Агендата на настанот 

https://abw.mk:2096/cpsess9727472462/3rdparty/roundcube/?_task=mail&_frame=1&_mbox=INBOX&_uid=1281&_part=3&_action=get&_extwin=1

Регионалниот форум се организира во рамките на Националната платформа  за женско претприемништво , која е воспоставена  преку проект кофинансиран од ЕУ, а е спроведуван од Здружение на бизнис жени  во партнерство со Сојуз на стопански комори на Македонија, Национална федерација на фармери и Фондација  за менаџмент и индустриско истражување МИР.  Форумот ќе биде одлична можност да се слушнат добри практики, програми и можности кои допринесуваат за поголема дигитална трансформација на женското претприемништо односно малите и средни претпријатија.


На настанот свои излагања ќе имаат претставници од партнерите во проектот како и поканети гости од надлежните институции и претприемачи. Вашето учество на настанот можете да го регистрирате до 14.06.2022 на следниот 
линк : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfC0kMTQyyr-bGBFaj9SdcA2djpMvD7n0ufNkyYtXbsWJ6i1w/viewform

 

 

 

 

 

Проектот е имплементиран од: