НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Повик за учество на 20-тото издание на Меѓународната младинска конференција „Европските вредности за иднината на земјите од ЈИЕ“

Повик за учество на 20-тото издание на Меѓународната младинска конференција „Европските вредности за иднината на земјите од ЈИЕ“

 Меѓународната младинска конференција „Европските вредности за иднината на земјите од ЈИЕ“ го споделува Повикот за учество на 20-тото издание .

 “20-годишниот јубилеј не прави уште поодговорни кон мобилизацијата на најдобрите младински лидери во регионот. Денеска спроведуваме маратон на социјалните медиуми и ќе биде навистина поддршка за тимот на конференцијата доколку повикот за учество е видлив и широко распространет!„-се вели во нивната објава.

Пријава на линк:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fkrusevoconference.org.mk%2Fregister-now%3Ffbclid%3DIwAR2NHdW6yuxTSTsD2p9LPteNwxKkpg1KE_xJk2IhqDOq-7bmijA3bG5lneM&h=AT3WEAwY_shfWubN6NgE00TlkhtEVqgFMJNVUgJyS_jtg6Lo5TjY-u22SWCe6XZ-Fnj749Fb2RKc-jLzkOAfzTsQCkpZ1hrkxjRzDchp16RgSoQKCt2j-2AV6PwGbHfo9g&__tn__=-UK*F

Инфо на Линкови: https://www.facebook.com/YouthConferenceKrusevo/photos/a.278925645585299/2793114294166409/https://www.instagram.com/p/ChrOafKsFF-/?igshid=YmMyMTA2M2Y=https://twitter.com/iyckrusevo/status/1562711572400680960?s=20&t=1EzAi4Tow0g8XL0wagZhFA

Проектот е имплементиран од: