НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Јавен повик за ангажирање на експерт/и

Јавен повик за ангажирање на експерт/и

 

ПОВИКОТ МОЖЕ ДА ГО ПРЕЗЕМЕТЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК

Проектот е имплементиран од: