НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

WE RADIO – „ЖЕНИТЕ ЗБОРУВААТ “- Радио подкаст на Националната платформа за женско претприемништво – епизода со МИМИ ШУШЛЕСКА ПЕТКОВА

WE RADIO – „ЖЕНИТЕ ЗБОРУВААТ “- Радио подкаст на Националната платформа за женско претприемништво – епизода со МИМИ ШУШЛЕСКА ПЕТКОВА

Мими Шушлеска Петкова –советник во Здружението на стопански комори на Македонија.  Новинарството и е прва љубов каде се пронашла  себеси како личност. Мими приватно е иста како и Мими службено. Динамична личност. Мајка на 9 годишно дете и сопруга на информатичар. Го сака пишаниот збор, прошетки во природа  и оттаму ја црпи енергијата.

ЕПИЗОДА 01- МИМИ ШУШЛЕСКА ПЕТКОВА

Проектот е имплементиран од: