НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

WE RADIO – „ЖЕНИТЕ ЗБОРУВААТ “- Радио подкаст на Националната платформа за женско претприемништво – епизода со Пенка Мукаетова

WE RADIO – „ЖЕНИТЕ ЗБОРУВААТ “- Радио подкаст на Националната платформа за женско претприемништво – епизода со Пенка Мукаетова

Пенка Мукаетова, сопственик и генерален менаџер на Kонсалтинг интер груп  со 10 годишно искуство во сферата на претприемништвото и консалтинг дејностите. Инспирацијата и енергијата ги црпи од пешачењето по планините  во кое ужива секогаш. Читањето  отсекогаш и е опсесија и задоволство а од скоро и пишувањето кое и дава дополнителна професионална мотивација. Најнова преокупација и е јогата а колку ќе влезе во тој свет на опуштање остава времето да покаже.

ЕПИЗОДА 04 – ПЕНКА МУКАЕТОВА

Проектот е имплементиран од: