НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

WE RADIO – „ЖЕНИТЕ ЗБОРУВААТ “- Радио подкаст на Националната платформа за женско претприемништво – епизода со ДАНИЕЛА АНТОНОВСКА

WE RADIO – „ЖЕНИТЕ ЗБОРУВААТ “- Радио подкаст на Националната платформа за женско претприемништво – епизода со ДАНИЕЛА АНТОНОВСКА

Даниела Антоновска е од Федерација на фармери на Македонија, со 20 годишно работно искуство во Невладиниот сектор. Голем поборник е за човекови и женски права. Сака  да чита, да пишува, да патува… Најтешко во овој период и паѓа пандемиската ограниченост на движење . Џогирањето ја релаксира а најгорда е на својот прекрасен 17 годишен син.

ЕПИЗОДА 02- ДАНИЕЛА АНТОНОВСКА

Проектот е имплементиран од: