НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

WE RADIO – „ЖЕНИТЕ ЗБОРУВААТ “- Радио подкаст на Националната платформа за женско претприемништво – епизода со Габриела Костовска Богоеска

WE RADIO – „ЖЕНИТЕ ЗБОРУВААТ “- Радио подкаст на Националната платформа за женско претприемништво – епизода со Габриела Костовска Богоеска

 

Габриела Костовска Богоеска, машински инжинер, со активна работа во полето на иновации, невладиниот сектор и женско претприемништво. Со нејзините знаења и енергија како и умешност за работа и вмрежувања на различни чинители , вклучена е во работата  на сите највисоки светски и европски нивоа од сферата на женското претприемништво.

Инаку прекрасната енергија која ја поседува ја црпи од планинарењето, гледањето на провокативни документарци, сака да патува и е дружељубива. Она што и е пасија од средношколските денови а за кое нема време е играњето на видео игри, без разлика дали се на компјутер, мобилен или плеј стејшн, но за нив нема време сега , но  смета дека таа љубов нема да и помине па ќе дојдат порелаксирани времиња кога ќе може да ужива во тоа.

ЕПИЗОДА 03- ГАБРИЕЛА КОСТОВСКА БОГОЕСКА

Проектот е имплементиран од: