НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Самит 2021 – Агенда, пријавување и присуство

Самит 2021 – Агенда, пријавување и присуство

Самитот за женско претприемништво 2021 ќе со одржи на 18 и 19 ноември, во хотел Александар Палас во Скопје од 9 и 30 часот.

 

Доколку сакате да присуствувате на Самитот во живо можете да се пријавите на следниот линк:  https://docs.google.com/forms/d/1rtYOen6dTRuUpN8i9Mq-1xn90aSkfRXhN8hSRwPWJRM/viewform?edit_requested=truе

 

Самитот може да го следите и онлајн преку апликацијата ZOOM, а можете да се пријавите на следниот линк:  https://us02web.zoom.us/j/82058627748

 

Во рамки на Самитот ќе се одржат и Б2Б средби. За да се учествува на Б2Б средбите, заинтересираните претприемачки треба да се пријават на онлајн алатката за организација на Б2Б средби, на следниот линк, https://web2bsummit.talkb2b.net/ , каде ќе можат да го постават својот  бизнис профил и воедно да ги видат останатите пријавени за Б2Б средбите и да закажат состанок со истите. Закажаните состаноци ќе се одвиваат во живо за време на Самитот, на 18.11.2021 (четврток) од 14 до 15 и 30 часот во хотел Александар Палас во Скопје. 

 

Агендата од Самитот можете да ја погледнете на следниот линк

Агендата на англиски јазик (English version) можете да ја погледнете на следниот линк

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проектот е имплементиран од: